برنج شیرودی از دسته برنج های پرمحصول می باشد .برنجی است که در نواحی شمالی کشور کشت میشود . برنج شیرودی از نظر شکل ظاهری بسیار شبیه به برنج هاشمی و طارم هاشمی میباشد که تشخیص آن برای افراد غیر متخصص بسیار سخت بوده و قابل شناخت نیست و به همین دلیل برخی افراد سودجو این نو برنج را با انواع دیگر مخلوط میکنند و با نام برنج طارم هاشمی یا هاشمی با قیمت خیلی پایین تر بفروش میرسانند .برنج شیرودی به زعم کارشناسان موئسسه تحقیقات برنج کشور دارای کیفیت پخت مطلوب در مقایسه با سایر ارقام پرمحصول و قابل قبول با طارم هاشمی است . هر چند از لحاظ عطر و طعم از مراتب پایین تری نسبت به برنج طارم هاشمی قرار دارد . دلیل پایین بودن برنج شیرودی با انواع برنج طارم جدا از عطر و طعم آن . مربوط به پرمحطول بودن این برنج است .برنج شیرودی به دلیل کیفیت خوب و قیمت مناسب برای مراسم ها . رستوران دارها . آشپزخانه . ادارات . شرکت ها بسیار اقتصادی است . توصیه میشود بجای استفاده از انواع برنج خارجی تاریخ گذشته نامرغوب از برنج شیرودی استفادی نمایید .توصیه این است تا بزارید برنج شیرودی چند ماه بماند چون شاهد پخت بهتر و طعم مناسبتری خواهید بود .